Feed

mezamashi tv 14.5.2010

by facchan on Friday, May 14, 2010, under

bismillah.salam

zon fandom da~~!!

yeah~ aku donlud mezamashi tv tadi kat crovoxisikes@lj. aku bkn paham pon.lam hati duk mengomel "macam la aku phm kalo dnlud nih" aku bke blog tara.. guess what?? dye bwat softsub!!!! YAAAAAYYYY~~!!!! thank you sooo much!!!! s0ftsub pon jadi la!! asal phm. XD. ni kat bawah ni screencap sket..

go-nin de going!! \(^0^)/

kokame~!!! XDD
mase ni host tanye " pe pndapat kamu, kattun tanpa akanishi ni"
kame tgk koki, koki tgk kame [kame da cm mls nk jwb soklan same je.i guess -__-]
pastu koki jawab : even as 5 people, KAT-TUN is still KAT-TUN, so this is sumthg we hv to do..

ahh koki!! SOOO SWEEETT~!! u got 1 more point to make me love u!! ^^


pastu koki ckp lagi "ni bkn masenye kitorang nk stop, so kitorang kena teruskan jgak!!"

tetibe junno dgn KY nye, "GOING!!"
XDD XDD. junno daisuki!!

nyaaa~~ kawayusu!! cm sunako hyan je~~ XD

maruyan~~ ^__^

hwaaaarghhhh makin ari makin syg aku kat kattun nih!! they're so adorable!! it's hard to resist their hotness,kawainess, sexiness,sweetness,beautifulness, pape-ness lagi la.. XDD

aku da donlud blik pv making tuh..siyesly..junno kakkoii giler men skateboard!! XDD

tadi duk tgk MS yg arini pnye.. hot kot kame mse mula2 nk nyanyi..maruyan comey je mase part last!! XDD. and, thank god, mase nyanyi fall down, xde back-up dancer...yeah, baru la rock!!!

k r da~
xsabo esok nk g TS ngn hani n ellie!! wee~~


2 comments for this entry:
  1. facchan

    pnjg citenye..cewah..hehe.nnt i cite ye..

Archives

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!