Feed

Baiti Jannati!! (>.<)

by facchan on Saturday, May 22, 2010, under ,

bismillah.salam.

hi~!! *waves* [cute deshou??] XD
HAAAIIIII HISASHIBURI NE?? (sile lihat tarikh entry bawah, kira2 bape lame x update??) XDD.

huaaaaaahhhh booosssaaaannnnnnyeeee duk rumah!!!!!! uggghhh!!! xde pape la nk buaat!!

hahahahah dulu mase kat uni kemain lagi nk balik kan? ok ok ok.. aku tarik balik kata-kata di atas.. ekceli heaven r duk rumah.. sebab :

hitotsu- internet agak laju la kan. rumah aku guna wifi streamyx. so x guna sgt la brodband [err, mmg lgsung xgune]. dem, aku da bayar kot tuk bulan 5 pnye bil. RUGI woooo~!! dah tu, pakai la bband tu ooii!! hmm bkn pe, kalo aku pakai bband celcom ni, sah2 la lembab kan.. so aku tidak mahu lepaskan peluang yg ade ini!! hehheeh XD

futatsu- mugonyo tenet laju gak (memandangkan internet laju), haruslah aku donlud segala yg perlu di donlud kan?? btol x btol x btol x??? hahaha itu la perkara heaven yg kedua..

mittsu- aku boleh tengok drama2 yg ade kat external aku nih jika terasa bosan. muahahha. skang ni, currently watching Samurai High School yg aku da donlud aritu.. lawak gak la cite nih.. nnt entry len aku cite!! =P

keempat (lupe lam b.jpon nye ape..yottsu kot??)
- ley mkn makanan bes la weiii~!! air tgn ibu ku..huwaaa~!! saikoouuu!

kelima - ley g jenjalan tanpa perlu berasa bimbang akan esaimen yg tidak siap, subjek yang perlu di study.. nyahahah XDD.

dah la tuh.. muahahha XDD

p/s: yaaaayyyy akhirnya jumpa gak bateri laptop setelah lame menghilang!!! fuuuh naseb baikk~!! XDD

p/s kedua: eh ni entry aku yg ke 99, next nye mesti la 100 kan?? [<--so??]. so, next entry mesti kene spesel!! XD. emmm nk tulis pasal pe ye?? pasal kame boley?? XDD


4 comments for this entry:
  1. Miss Tatsuya

    *waving* in kame style..~

  2. facchan

    ahahha haaaiii~~!! *waves*

  3. kyo_9

    keempat : yotsu
    kelima : itsutsu

    ;)

  4. facchan

    wooaaahhh thanx!!! huhu hazukashiii!!! XDD

Archives

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!