Feed

day out with ano futari~~ tanoshikatta desu!!

by facchan on Saturday, May 15, 2010, under , ,

bismillah.salam,

weeeee~~~~ arini aku g jln2 kat TS bersama Harithah Hani n Ellie Karasuma @ FB..aahahah. cam xcaye lak ley jumpe dorang. dahla baru knl. xsmpai stahun kot.. kitorang kenal sbb same2 minat kattun!!! ahahah. kattun ni mmg la.. m'eratkan silaturrahim sesame manusia!!! bagus naw korang, KAT-TUN!!! XDD.mase knl dorang sume2 lam fb nih, rase cm xcaye lak ade gk org mesia mnt kat-tun selain aku.. ingat kan aku sorang je yg duk t'kinja2 ske dorang..muahahahha XDD

k, bak kate safiyah, lets the pictures do the talk!! [walaopon sket je kitorang b'gambo bersama!! ]

memula, memang niat nk g tengok wayang.. tapi skang ni sume cite kt pawagam xbes!!! so x jadi. then, kitorang menuju ke KFC, mentekedarah!!! XDD


dari kiri: ellie, hani~~ XD

minum slurpeee~~ SLURRPPP!! *mekasih hani kun, belanja XD*
weeee~~ =P
muahahahahha koala biscuit!! yang sunako suke tuh!! XD

credit to ellie coz dye yg jumpe biskut nih!! (>.<)

lol.3 pic kat bawah ni, xcaye lak bley jumpe kat kdai souvenir kat sane..^^.hani la tuh nk masuk sgt kedai tuh. nk beli hadiah kt kawan dye. sambei tggu dye pilih brg tuh, aku n ellie g usha2 brg comey.. then terjumpe la yg di bawah ini.. dimana ianye berkaitan dgn kattun.. XDD [asal skema sgt ayat?? *whacks*]

kame!!! a.k.a kura-kura!!!! [aku xbeli pon!! XD]
ahahahah. ni satu lagi yg sunako hyan ske!! LOL~~
bulldog ni same kan ngn lam pv making tuh?? [refer entri sblum ini~]

sekarang, tibalah mase yang ditunggu2!!! ekceli aku nk g TS ni sbenanye nk bli SUME KAT-TUN stuff [kalo mampu la, tpi mlangnye.. TIDAK Orz].so aku bli sikit je brg kattun.. eleh, bkn kattun pon.. KAME je~!! XDD. nyahahah. dah tu nk wat cane, xde kot kattun..ade kame ngn jin je. tu pon SANGAT SIKIT!! byk brg2 kpop je!!!! *sigh* .aku byk beli keychain kame.. hmmmm aku pon xtaw nk ltk katne.. XDD.

notebook!! XDD.kawayusuu daaaa~!!

saadjlak;a;'akdj;afa;kf;afk';sjfa;j;ajasf;ka;jf;akg;saj;sa;s'ja;jg;'jgsad;jf;jsa [xleh taip ngn betul dah]
AWWWWW~!!! ^__^


wuhuuuuu~~
ni ade kattun!! [muke maruyan obvious kot!! XDD]

aku ade jmpe bantal kattun..tapi cm malu je kan nk beli...hehehe. so xbeli. and mahal juga!! XD.

ok, pas g beli barang2 nih.. kitorang g la kedai buku.. aku nk bli kamus b.jepon. nk blajar sniri lak. sem depan da xblaja dah b.jepon!! Orz. then g kdai DVD lak nk usha cite bes pe yg ade kat sane.. tapi xbeli pon. XD. andandand, bley plak aku ngn ellie menge'test' ke'power'an ktorang baca hiragana ngn katakana..hahaha sonok kot!! XD. *sigh*. da byk aku lupe.. pdhal baru je abis blajar bbrapa bln..=P

pastu kitorang pon balik~!!! muahahah.. terima kasih hani kun ngn ellie sama!!! coz sudi tmankn kte g sane!! XD. hrp2 bley jmpe lagi!! huhu. len kali ajak yana ngn roro skali yew~~ XD


last but not least~~~

BUDAK DUA ORANG KAT BAWAH NIH, SECOCOK KAN???!!!! YES, TERIMA KASIH~~!! XD

sori jika meluat.. everybody peeeaaacee~~ (^0^)v


NYAAHAHAHAHAHAHAH~!! XDDD.


6 comments for this entry:
  1. Miss Tatsuya

    Hoyeah.. sgt jeles kot.. i hope dpt join korg soon~ ^^ ~ btoi2 sy stuju KAT-TUN dpt mengeratkan silaturahim..^^

  2. Miss Tatsuya

    Hoyeah.. sgt jeles kot.. i hope dpt join korg soon~ ^^ ~ btoi2 sy stuju KAT-TUN dpt mengeratkan silaturahim..^^

  3. facchan

    nyahaha kan?? lenkali jom la ikot ktorang..weee~~

  4. Miss Tatsuya

    ok! klo boley sy mmg akn join~ yippie~

  5. rossoneri

    hahaha gila betul dgn kame nih..

  6. facchan

    well, bese la~~ hard to resist his cuteness!!! ^^

Archives

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!