Feed

yes! akhirnye kluar jugak aku melihat dunia luar..

by facchan on Saturday, March 6, 2010, under , , ,

bismillahirrahmanirrahim.salam

hurm..aku rasa ari sabtu da oficially jadi hari-x-buat-pape aku.huahuahua..siyes aku xwat pape pon ari ni.duk lam bilik n on9 je..

oleh sebab itu (wah, cam skema jek)..aku pon me'call' hanim utk pinjam motor nkg ke sek7..
dan, aku b'jaya keluar dari melihat dunia luar selain mawar nih ^_^v. excited giler!! hehe cam nak kuar penjara je perasaan tuh..ye la..da lame kot xkuar g mane2.

saje je nk kuar coz da lama sgt aku xkuar sejak motor aku problem nih..tapi aku bkn keluar saje2.ade la sket barang nk beli kat speedmart. and aku keluar SEORANG ye..wah cam xpuas ati je..xdela, saje je nk gtw aku ni s'orang berdikari.xkesah g sorang2 pon.hehe.gpon malas la nk ajak Tiq..dye mesti pnat coz baru balik dr PAS ngn Su..so pegi la aku seorang diri T__T

pastu aku t'perasan yg kat area pst komersil sek7 tu, kedai makan barra,umi n len2 tutup..xtw pasal ape.lagi satu,mase aku g shopping kat speedmart n pasaraya bintang, dorang kenakan bayaran RM0.20 tuk plastik.rupenye2 plastik kena bayar setiap ari sabtu.so len kali, kalo nk g shopping ari sabtu kena bwk plastik s'diri la jawabnye..

so klimaks ke'eksited'an aku adalah bila aku jumpa mag KLIK edisi 1 March!!!! tw x betape sonoknye aku!! sebabnye :

cover Arashi!!


alah,sume yg dorang tulis aku da tw.

aksa;kl;aka kame da yo!!!
kya~~ pic baru tu..
p xpaham kenape dye tulis senior kat-tun.
kat-tun mane ade senior-junior nih.
sah penulis ni xtw pape psl jpop.hahah.
lagi satu, nape dorang tulis kame anggota KATTUN yg menyerlah SELEPAS akanishi??
ape kes..sume kattun menyerlah ngn cara sendiri,ok..

poster kattun,terbaik!!
ni pic lame.mase rambut kame yang cam -_-.
xbape b'kenan la..maa ii ka na.kame desu kara ne.
rambut koki pon x smart ag mase ni..hehe
n mase ni akanishi cm bley thn la w/o his fedora or wuteve it's called.

KLIK kali ni mmg terbaik la.hehe.jarang ok nk jmpe info2 artis jpun ni kat mjlah KLIK ke mjlah ape ke, kay m'sia nih..kalo ade pon juz sket je.pastu lak sume cite news lame.haha.ktinggalan tol.sume duk cite psl kpop.bosan tol.huh. duk cite psl B*** O*** F***** mmanjang...cam bes sgt la cite tuh.ops, no offence. kepada editor klik, sile bykkan lagi cite2 psl jpop ye. tw x betape sonok/gembira/eksitednye kami fans jpop jika anda terus menyiarkan news2 jpop nih.

edit : aku baru je baca klik tadi n aku perasan yg aku sekadar belek2 n baca tajuk je selain cite arashi n Kame..hahah.lol.pastu ade artikel psl doraemon.yg baca gakla. so, agak2 berbaloi x kalo aku beli..

pastu pas balik je terus siap2 nak ke i-city..da la blum hlang ag penat tu, su suh aku siap2 nk g sane. tapi, penat aku berbaloi coz sgt seronok g sana. aku post kat entry len la nk cite keseronokan aku g i-city..hehe. gpon nk kena tggu Su,Tiq, ngn Gon mskkan pic2 lm lptop dlu..t ley la amik drp dorang.

so,to be continued...

btw, penat gler ari ni!!nk tido. da~


4 comments for this entry:
  1. [AWEK JIWANG]

    betul2... bosan arh duk cite pasal kpop je... hana yori dango lg best dr B*** O*** F****** tuh...sy pon ade poster tu... tp gmbar lame kan... xpe, jnji ade...huhu..

  2. fAcChaN

    a'ah kan..pe yg bes psl kpop tu pon xtw la~~

  3. kattun_lurve

    bkan tu gmba lme kame ke?... skrg kn kame da berisi...koki pon da gmuk ckit..

  4. facchan

    cuba tengok tarikh entri nih..
    time sy post entri nih, masa tuh, gambar kame tu baru release 8D

    so, kre gambar baru la time tu.. ^^

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!