Feed

projek jepun for diz semester!!

by facchan on Thursday, March 25, 2010, under ,

bismillah.salam.

skang ni aku duk tulis skrip bahasa jepun yg kitorang ( aku, asu and wani) reka pagi tadi utk projek kitorang. kalo sape2 nak taw (ade org ke nk tw?), projek tuk sbjek b.jepun, kitorang kena wat dorama. quite tanoshikatta desu!! rase cam bes je ble duk ckp jepun. da macam org jepun pon ade. P.E.R.A.S.A.N.!!! XDD .

hal ini (wah, skema!) membuatkan perasaan aku utk ke jepun m'buak-buak!!! TAPI camne aku nak pegi jika aku tidak m'bayar wang ptpTIPU???!! Orz Orz Orz.

so, aku kena maintain kan pointer aku so that da ptptn bley jadi biasiswa.. insyaAllah.Amin. aku sangat depressed ble aku xdapat biasiswa..da byk kali apply p still xdpt. pointer aku bknla teruk sgt. tapi kenape aku xdapat??!!! REZEKI FARAH!!! mybe bukan rezeki aku. xpe2.rezeki ade di mana2 je..

hmm..ok la stop here.nak tido!!

jgn kaco aku tido!!
eh, bkn ke aku tgh wat skrip jepun??? lol. so xley tdo agi!!!


2 comments for this entry:
  1. ell

    xpela fatchan.....insyaAllah ade la hikmah 2...
    pointer ko pun okey kn so pt 2 pun xyh kne byr la cz jd sclrshp.....
    perh..kate2 membina 2....haha

  2. fAcChaN

    perg!! m'bina gler..terharu aku..huahuahua.i'Allah sem ni ley result ok ag!!

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!