Feed

Isnin Berdarah [Bloody Monday]

by facchan on Tuesday, December 7, 2010, under , , ,

bismillah.salam

aku baru jer abes tengok Bloody Monday season 1 tadi.. tapi cam malas je nak wat review. heheh..
basically, cite ni pasal sorang hacker Takagi Fujimaru or Falcon ni nak selamatkan Tokyo from terrorist yang nak hancurkan Tokyo.. cite ni lagi best drp Hidarime Tantei Eye.. hehehe.
and and and... nyiaaaaaaaaaaaa Miura Haruma ensem kan????!!! >< dan Narimiya Hiroki juga!!!!
lepas Nakatsu (Toma), aku suka Noda (Narimiya) lam gokusen 1!! siyes.. ahahaha.

Otoya, Falcon, Aoi

ni J lam season 2..aku lom tengok agi!!


------------------------------------------------


weh korang!!! aku cam naaaaaaaaaakkkkk sangat season two, special pon jadi la untuk drama2 ni! :

1. Nobuta wo Produce (NwP)


PUHLIZZZZZZZZZZZZz~~~~~ dah banyak kali dah Shuji to Akira duk perform lagu Seishun Amigo!! tak terasa ke nak wat season tu, pengarah-san?????!!!!! kan bes kalo lam season 2 ni, citer pasal life dorang pas dorang da graduate..
Akira ambik alih syarikat bapak dia..
Nobuta dah ade keyakinan nak berdepan ngan orang.. time kerja..
Shuuji.. tak taw la.. jadi producer tuk syarikat perfileman ke? ok gak.. lol. XDD
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~ i miss them!!!!!

2. Yamato Nadeshiko Shichi Henge (Yamanade)

 

nak yang ni jugak!!! alaaa.. takkan abis camtu jerrr...nak lagi nak lagi!!!! hehe special je pon jadi laaaaaa~ orz

3. Mr. Brain


kalo sape2 dah tengok Mr.Brain ni mesti geram kan ngan ending dye.. memang layak/patut ader season 2!! ahaha.. ader ke tergantung camtu..huh!!

4. Ryusei no Kizuna (RnK)




cite ni pon aku nak taw gak kisah dorang pas tu.. alaa~ wat la kisah dorang adik beradik w'pon dah selesai kes mak bapak dorang mati tu.. T^T

bkn sumer citer yang ade banyak musim tu bes.. ade gak yg xbes.. haishhh =_=''

aritu kan tgk last friend!!!!! ryo chan~~~ OMG!! kaw memang pandai berlakon!! hahaha.. aku laaaagi suke lakonan dye daripada yamapi.. terima kasih.tapi kesian.. selalu dpt watak pembantu. kenape yamapi lagi laku???? orz

k la.. nak smbung tengok Isnin Berdarah s2 pulak!! hohohoh.. 
oh esok, aku pegi puchong balik.. nak tengok anak sedara baru lahir.. and nak amek ma sekali.. ^^

ps: maaaaa soro soro ka.. koki perlu ader drama baru!!!! juz ubah hairstyle aa sket.. XD


2 comments for this entry:
  1. ジュリャ ♥*

    oh!

    i like Bloody Monday drama!

    so thrilling and full of suspense ne~

    Kyaa! Miura Haruma? Ikemen desu naa.. ( = 0 = )/~~~

    I like Takeru Sato acting too. :)



    Yep. I guess, I agree the drama u suggest is such worth it for a season 2 too!

    somehow, i'm not satisfied with their ending..

    ( = _ = ")/

  2. facchan

    choooooo ikemen!!!!! i went ;af;sakj;sja;kljfs;ljf;sa everytime look at him!! lol XDD

    huh~ ikr.. those drama really deserve another season!!!! esp mr brain!! tergantung!!! >.>

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!