Feed

THE VERY 1ST TEARS IN 2010

by facchan on Saturday, January 16, 2010, under

i would never expect that i'll cry over the stupidest thing ever in my life today..

damn!!!

tadi aku nak gi amek barang kat rumah sewa aku coz byk agi barang x amek..aku pon pakat la ngan Maziah nk g rumah tu sekali.

kebetulan pulak Syaz pon nak amek barang yang dye tumpang kat rumah aku. so aku pon ajak la Tiqah pergi sekali coz kalo ade pape ley tolong aku angkat barang.haha.gomen Tiq~~

then,aku and maziah pon konvoi la balik rumah. aku ngn Tiq, Maziah ngan kawan dye Nur. Syaz pegi ngn kakak dye naik keta..

pastu sampai je rumah tu, i found dat dorang ( housemate aku,x semua la..tapi aku bajet Y*** ngn N***) tukar mangga baru.so kitorang xleh masuk rumahla camni. i was like 'huh,wth dorang ni'.

bangang tol. sampai camtu skali dorang nak ikat aku ngan maziah duk lam rumah tu. hello, aku bayar kot sewa tuk bln ni!! aku ade hak nak masuk rumah tu bila2 mase. apa hak dorang nak kunci2 rumah ni. umur da 2* thn tapi perangai cam budak2. her brain was not functioning well i guess.

aku xkisah barang2 aku tu still ade kat dlam. tapi i was feeling bad for Syaz and her sister coz susah2 dorang datang nk amek barang Syaz ni, tapi camni lak jadinye.

yang aku bengangnya skang,knape dorang xnak lepaskan kitorang. bukan kitorang xnak or tak cari housemate baru. tapi bila da dapat sorang, dorang lak demand. 'tak nak sorang je' 'kalo bley nak 2orang'.

alasan dorang,aku xdapat ptptn,xleh bayar lebih. that was not relevant reason at all. hey aku da dapat cari orang tu da kira bagus taw tak. dah la yang nak mauk sorang tu sanggup bayar lebih. bersyukur la sayang oi..

tapi memang hampeh tol la tadi coz aku menangis sebab pasal benda xmasuk akal camni.

rasa cam nak nyanyi lagu Rescue by Kat-tun ' i don't wanna cry alone~~'.i want some strength to bear this problems.alone.

hmm,aku xde keyakinan la nk b'depan ngn dorang esok. so esok i juz want to wait n see what'll happen.

P/S: to Mirun, i x salahkan u lam hal ni. saya tw awk x t'libat sket pon lam hal ni,kan.i hope so.


2 comments for this entry:
  1. LurVeLadYbuG

    thanx 4 ur trust..huhu..
    kte pn xtau cmne cter sbnar.
    just tau gtu2 je.
    xtau la ape yg wat problem jd besar smpai cmni.
    :(

  2. fAcChaN

    tu la..dorang la yang m'perbesarkan hal kecik ni..

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!