Feed

penantianku berakhir(sama ngan status fb skang.lol)

by facchan on Wednesday, January 6, 2010, under , , ,

hahahahaha.

mood : happy! ^_^v.rasa cam nak menari.
astaghfirullah.sepatutnya buat sujud syukur.

hari ni adalah hari paling m'gembirakan aku!!!

semalam aku saje je try buat rayuan kat kolej M****(actually memang teringin nk duk kolej pon.LOL) coz semua cakap kolej M**** memang nak ambik orang masuk. maklumla, dah ramai sangat dorang buang pelajar. sampai dah xde orang, baru terdesak ambik pelajar yang buat rayuan. apalah management M****. dulu2 x pikir masa nak buang orang.

then aku dengan rasa excitednye pegi la mintak borang rayuan tu. akak kat kaunter cakap, sertakan sekali dengan slip gaji ibubapa. aku pon saje je la tanya 'result xnak ke'. then dia cakap x payah. i was like, 'senangnya nak buat rayuan'. dulu masa sem 2 bukan main susah aku nak apply kolej. masa sem sem 2 aritu beriya-iya aku buat surat. tulis macam2 alasan. tapi langsung x layan. geram pon ade.

so lepas isi borang tu, aku xdela berharap sangat nk dapat kolej ni. cuma berserah je la padaNYA. pastu malam semalam housemate aku da kasi warning. kalau nk pindah kena cari housemate baru sorang untuk ganti aku lam rumah ni >_>

pastu tadi baru tgk keputusannya and aku terpilih untuk masuk kolej. memang gembira x terkata aku bile dapat taw ( i was informed by my friend).nmpaknya penantian yang aku nantikan selama 2 sem daripada sem dua lagi, akhirnya berakhir~~ allhamdulillah. syukur sangat2.

but da problem is camne nak cari housemate baru ni? kat mane nak cari?? :/ ingat senang ke. hurm..tengokla camne aku usahakan nanti. tapi kalau xde jugak camne. aku nak duk kolej.T__T

fyi,kolej tu adalah tempat kediaman pelajar di uitm.

----------------------------------------------------------

fandom

tadi try bukak LJ newshfan. x percaya lak dia sub concert kat-tun break da record, mc part punya. huh. baik gak ko ni walaupon x suka kame and koki. btw, thanks la..

*goes to download da MC part*


2 comments for this entry:
  1. LurVeLadYbuG

    warning!!haha

    huhu im gonna miss my rumate =(

  2. fAcChaN

    huhu.i'll be miss u too..

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!