Feed

Run For You PV Making

by facchan on Wednesday, August 3, 2011, under ,

= INI ZON FANDOM. TAK SUKE XPAYAH BACE. (mcm la ade org bace) =


anyway. 


ssalg;lsadjgl;sajg;saljs;aldjg;gsal;kj'jsa AKU DAH TENGOK MAKING PV RUN  FOR YOU!!!!!!!


serius aku cakap, pv making kali ni paling best! (eleh tiap kali pv making kuar ckp camtu XD). tak~ ini betol2 punyer! hehehe. stakat ni, making rfy aa pling best.


kalo tengok keseluruhan making ni, aku tengok relationship dorang dah sangat macam rapat giler. dorang cam selesa dgn each other. aku berterima kasih kat Nakamaru sebab buat corner game for setiap pv making start from Going making agi sbb from situ dorang bley rapat2 lgi even most game dia tu xbest. XDD. tapi game making ni best giler. nnti aku citer hehehe.


-jap nak buka balik video nk wat review-


~.~.~.~ SPOILER ~.~.~.~ 
~.~.~.~.~JANGAN BACE KALO BELOM TENGOK ~.~.~.~.~

memula start tu tetibe nakamaru nynyi "I don't wanna cry alooone~~" lol. oh yer.. aku perasan gak.. outfit dorang kali ni ade ala2 Rescue sikit kan? hoho. 

like aku cakap ari tu.. aku still xpaham konsep pv dorang. dorang masing2 macam duk dlm bilik yang ade dorangnye props tersendiri. 
















 

maybe dorang cam terperangkap dalam bilik tu and nak lari drp sumer tu. lol. tah la.. xpe.. explanation dye nnti, kte serahkan pada nakamaru yer XDD


KOKI TIDO ADORABLE GILE!!!!!!! >w<

solo shoot sekejap je tunjuk.

part Gyakuya Corner (Dressing Room Corner) pulak. 

papapaaaaamm!!! 


kame, jgn ikot sangat si nkmaru tuuu XD

sajfl;ksajflsajf'sa;k hot gila kame pakai megane camtuh!!! aku ade ckp kan, megane tu salah satu fetish aku~~ thanks kamenashi!! >__< cam Johnny Depp pulak aku tgk! XD [tskk, ade jugak akf nk kaitkan baju belang2 kame same ngn a-san dlm KTF -.-]

maru fail giler mase nk introduce game tuh!! lolol. oiii ko punyer corner, sile igt name game pelisss!! lol



oh ade 2 game dlm making ni (sbb tu aku suke :PP)
first game, dorang kena jawab soalan yg disediakan.. aku rase, soalan tu staff yg sediakan sbb nkmaru pon ikot main skali. so before nak jawab soalan2 tu, dorang kena masukkan bola pingpong tu dlm bakul. bapak susah.. 


ape yg kau pakai tu nkmru? ><


selepas bape kali duk rotate turn, akhirnyerrrr~~





koki ngn junno cool giler. dapat masuk banyak kali 8DD. tapi kan.. most of the time bile bola dorang masuk tu, bkn dorang bley jawab pon XDD. zannen da ne~~~

btw kan.. btw!!!! junno giler hensem weh!! *________* body figure dia cantik. dah la tinggi camtu >< bes nye dapat laki camtu :PP

andandand!! KAME GILER COMEL NAK MATI TIME DIA POUT BILA BOLA DIA XLEH MASUK BAKUL TUH!! lajdflsakhf;saklhf;lsak. lol. dia fedup sbb xmasuk2! spnjang game ni senyap je kame. lol. bengang la tuh ><


>w<





oshhh abes game part 1. shoot for group pulak ><

asfjkslafjhsa;khf;sklajfsalhfskdhs;fak

 kamenashi!!! sudah2 la duk flirt2 tuh!!! LOL. maru dah immune dah ngn trick u tuh. gi cari mangsa lain gih.. XDDDD
bile tgk kame wat cani kan.. aku rase aku taw knpe dia suka pompuan lagi tua.. sbb dia nk bermanja~ nak clingy ngn awek dia. heheh. comeynye mu nih >< 

 >___<


btw aku perasan, asal stylist-san asek duk perbetul outfit dorang je ni?? o.O tskk jeles aku! ><
nk jadi stylist dorang 8DD




ohhhh pastu kan ade satu time tu, koki ngn maru duk maen factory skit pastu tetibe choreographer dorang datang nk explain cane nk dance nnti.. tapi si bertuah koki ngn maru bley pulak wat xlayan choreographer-san tuh and teruskan skit tuh!! lolol kuang ajo betol XDD. *whacks dorang*






mase ni aku rase maru hensem la pulak! lol. ni mase dorang nynyi yuuki no hana acapella!!! kyaaaaaaa ><


asdfghjkkjhgfd comey gilaaa >w<

yoshhh mase utk game kedua pulak.. game kedua ni care dia..dorang kena pilih satu kad and tertulis certain word, then letak atas kepala dorang, means dorang xtaw word yg dorg pilih tu. pastu dorang akan start sembang3333 tapi xleh sebut word yg atas kpala dorang tuh. so dorang trick each other so that org tu akn sbut word atas kpla dia. kalo tersebut then kalah. [dorang pakai cekak comel giler 8D]



serius game ni omoshiroi giler!! sbb part of game ni mmg macam dekat dressing room jer. dorang ckp w/o script. sembang2, gelak2, discuss psl karier dorang. mesti kat dressing room dorang sembang2 cani kan?? huuuu relax je aku tgok 8D




first round tu kame pilih word 'konsert'. so koki, maru, junno ngn uepi ni trick la kame so that kame sebut word konsert tuh.. time tu dorang cam tnye ape yg pling korang nk buat-nantonaku.. then ckp la nk buat konsert, then kame ckp nk wat bangumi memasak.lol mase tu aku mcm.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~ KT, yes! aku nak konsert ngn bangumi korang jugak T^T


detaaaa pout!kame~~!!!


akhirnyer dorang accept game nkmru XD


cis. comel giler uepi. cm pompuan ><

giler ahhh part game saje dekat setengah jam kot!! XDD. 'real' pv making xde byk sgt pon. lol.
kan best kalo release 2 cd for making satu, for game punye part 1. ngahahaha. 


komen aku...aku b'syukur ngn incident tahun lepas. incident tu buatkan relationship mkin kuat. bkn as sekadar kawan. bak kata kame, KT ni cam dah jadi family :)


oshh esok dah release Run For You single. good luck KAT-TUN. love you guys ><


---


aku siyes bengang bile org ckp KT tiru kpop. like what???!! lolol. weii.. fyi kan.. jpop yg dance2 ni dh wujud before kpop lagi. sekian terima kasih. ish... aku siyes xde pape against kpop band. tapi fans dorang yg m'buatkan fandom dorang nmpak sgt low. shame on you guys. idol korang datang jepun nyanyi lagu lirik jepun gak kan? dimana identiti kpop tu habaq mai sikit~~


aku pon mls nk amek kesah psl compare2 jpop x kpop nih. tapi aku mmg xleh thn if korang kutuk KT. fakoff babe :)


"u guys can go diaf =|"(ikan, 2011)


ps: aku tulis entry ni, mlm ari.. so bley la kn nk swearing? :PP


8 comments for this entry:
  1. CIDUT CIPUT

    uuu bestnyeeee.. nak tengok. takde link ke?

  2. Anonymous

    hahahaha....i like d last sentence!!!!! *whacks*

    MAKING NI PALING BEST!!!!!KOKI TOLONG LA~~~ASAL KO SGT COMEL?????

    -partner in crime- ><

  3. facchan

    cidut: hihi. emm nnti ade la kot kat comm going_gonin. cek a sane ^^

    P.I.C: ayat last yg mne? yg bley wear tu ke? XDD
    koki *__________*

  4. Anonymous

    yg p/s tu~~~huhuhuhu

    -partner in crime-

  5. ジュリャ

    Hoo hoo ~


    I agree with you.

    This is the best Making Of so far.

    Lots of member ai ne~~

    ( = w = )/



    Yep, they should make two DVD.

    One for PV making, and the other one for the backstage corner ne?


    But then, can u notice that this RFY DVD duration is a bit longer than previous DVD?


    I am getting extra happy because of those extra minutes!

  6. facchan

    darou~~!! viva member-ai!! \o/

    yeahh i noticed that. it's almost an hour ne?! XDD well, it;s because the game part took much times!! lol (not that i'm complaining 8DD)

  7. Anonymous

    hehe memg xpuas tgk making ni...lots of member ai...suke part kame bengang sbb asyik xmasuk je pastu dia pukul bola tu kuat2...then koki console him hehe


    ~ zue

  8. facchan

    AHHHAHAA comel giler kan? ><

    ni zue from fb ke? cane jmpe blog ni? lol

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!