Feed

Picnic & Bowling

by facchan on Monday, June 27, 2011, under , , ,

bismillah. salam


by the time aku tulis ni, aku duk kesat air mata.. sob sob.. bese la.. time of the month. ahahaha.. dah la baru pas tgk nwp. hehehe. ekceli saje je nk tgok sbb nk nk menangis :P/gile


anyway..


1. jumaat malam ari tu, hajat nye nk smbung balik tgk bloody monday 2. tapi mlm tu jgak ade kame nye KBK. AHAHHA comey giler kame duk mention ono n nino pasal drawing yg ono kasi kat kame tu. de, teros tbantut niat nk tgk drama. XD


memula cani.. nino ade cite kt radio show dia yang riida dah cam putus cinta je sbb riida tepon kame, kame x jawab phone. riida nk kasik lukisan yg kame suh lukis gambar dia tu. XD
pastu kat riida nye radio pulak, dia cakap.. ekceli dah lame kame suh dia lukis. dkat 10 thun dah.. hahaha. 10 tte, mase tu kame bru 15 thun kan? XD


ureshii na~~~ aku nak lagi banyak KT x arashi interactions please!! so, arashi no minna sama..invite KT to one of ur shows plizzzzz ><


2. tgh malam jumaat tuh, ade kilat guruh petir bagai la pulak. de, tetibe karen xdak n modem pulak rosak. orz. tak b'internet aku seharian setengah.


3. lam x b'online tu, aku ade edit2 sikit vid utk koki. hehehe. bosan pnye psl >< nnti aku upload okeh :)


4. petang semalam, dlm pukul 6 lebih tetibe moni call ajak makan2 kat pantai. 8DD 
kitorang makan2 sutun, ikan ngn pari celup tepung. best woo. lame xmakan. hehehe. tapi tu ah.. mugo jupo puok2, sembang la x ingat dunia. tu la moni.. sape suh ajak time nk mgrib! ><


asdfghjk sedap giler *__*
BTW NI BUKAN PIC AKU. CREDIT TO GOOGLE-SAN. hehe
5. pagi tadi!!!! kitorang.. aku, moni, sirah, timoh, zupah n adik dia, chodah n hafizatul pegi masjid terapung wat ala2 piknik. wuhuuu~~ thanks ajak aku ^^


(c): chodah@fb


6. pas makan2 tu, kitorang pegi maen boling kejap kat astaka. hehehe. nak taw skor aku???!!!! lebih 100 walawehhh!! HAHAHAHA xpenah2 aku dapat skor camtu XD. byk gk ah spare. \o/
(eleh.. org laen dh byk kali skor seratus lebih.. kecoh je minah nih )


(c): chodah@fb


7. balik rumah je, ade orang TM duk baiki modem!! hehehe baru je ingat nk gi cc pas balik tu. wuhuu~


8. tetibe, abah nk pinjam laptop aku nk try jadi ke tak internet tuh. homepage utk g.chrome, aku set-kan LJ aku. ABAH PEGI BUKAK G. CHROME TU AND NAMPAK AKU PUNYE LJ PUNYE HEADER!!!!! and he was like, " ape nih?" 


TIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKK!!!!!!! aku letak pic ANAN kame tu wehh!!!!! omaigod. malu siotttttt!!! >////< . ok, naseb baik aboh xckp pape.. hehehe


this is exactly how i felt >///<
(c): naricina@lj


9. aku rase, ade orang benci aku laa.. xtaw aaa.. aku yang t'lebih sensitif ke ape.. tapi aku rase, words dia, tuju kat aku? bile bab2 sensitif ni nk nangis nih. so, sbb tu ah emosi aku xstabil je 2-3 hari nih. orz
aku xtaw la... aku rase, dgn aku je dia dingin... hurmm perasaan aku or betol mmg dia benci aku? T___T/sebak


9.5. ne, sonna ni, atashi ga.. kirai na no? ;____;


10. aku rase, aku cepat menangis bile tgk drama based on friendship. yes. aritu aku tengok Kimi ni Todoke, Rebound ngn NANA tetiba jadi sebak. lol. (emo la kau farah!)


11. k ah... aku nk layan perasaan tgk cite2 sedih. HAHAHA maybe yamanade 2-3 episod? :D


jya ne..


;___;


5 comments for this entry:
  1. Safiyya

    rindu kawan-kawan seme... ='(

  2. facchan

    fufuuu.. piyah!!! rindu kamu juga!!! <33

  3. thE tWo SisterS

    awok mu gitu arr outing dop ajok awok aku....

    aku suka arashi show!

  4. facchan

    AHAHHAHAH doh balik la cpat, jom gi ngayat etek XD

    YE DOP??!!!!!!! mu tgk arashi ke rupenye?? ><

  5. thE tWo SisterS

    okeh nati aku balik jgn lupe ajok aku ngayat.hehe

    ye larr! hehe kelakar ekpun^^

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!