Feed

Bosan.

by facchan on Thursday, June 16, 2011, under ,

salam.


esok result exam keluar. fuhh doki-doki. semoga ape yang aku usahakan selama ni berbaloi. amin.


aku dapati, sehah selalu bace blog aku. sehah, xperlu bace update blog aku. AHAHAHA malu ah.. xdop nape pon. just update pasal KAT-TUN jer.. hehehe. 


hihi.. gelak gedik sbb malu :D


oh ye. agak tak puas hati sikit. time aku cuti2 ni, xde la pulak orang nk ajak aku jalan2. time aku ade hal kat KL ke.. dorang gi je bersuka ria tanpa rase bersalah. ermm maybe dorang xsuka aku?? XD


aritu ade sorang member aku A(bukan name sebenar) ckp.. kalo kite keluar jalan2 ni mesti W(bkn name sebenar) marah sbb W skang xde kt M'sia. so aku mcam.. ohh kalo aku xde xpe kan..ade aku ke, xde ke.. xde effek. alrite2.. nak buat cane.. siapalah aku.. fufuu.. ma ne~ 


:3


ok ah. xde pape nk update ekceli. XD


ps: aku dapati juger, tetibe blog aku byk visitor dgn keywords "Malaysia banned MU" lol.


4 comments for this entry:
  1. aqie_cambest

    haha biala...dopleh ke baca? ilek arrr. aku suka tgk KAME je sbenanye..kih3

  2. facchan

    HAHAHA aku malu ahhh!! >//<

    eniway.. mane buleh tgk kame aku!! uwekkk! ahahaha

  3. aqie_cambest

    bakpe mu malu ngat leni er????

    tahniah dapat tebus balik result!^^

    tgk je...saya dop cara pon kame awop tu~

  4. facchan

    ahahah xtaw bakpe!!! XD

    mekasih pasehahhh!! ><

    bagos XD

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!