Feed

Aku & Manga.

by facchan on Monday, June 6, 2011, under ,

*eceh title, ala2 rama gitu*


HARROOOOOOO~~ hisashiburiii~~~~ <33


unnnnn CHAK!!! 
rindu aku tak.rindu aku tak???!!! XD


hohohohohoho gilo lame kan aku xupdate!!! malas piang aaaa *mampos aku org kedah tw aku ckp cmni* XD


anyway... 


ohmaigod... duk rumah ni.. bosan gila nk mati!! kalo translate, i'm bored to death.. aa gituu bunyi nye. lol. aku bace blik manga2 yg aku ade.


dedulu kan.. time highschool dulu2.. aku suke bace manga. ikot trend. orang baca manga, aku bace manga gak. hehe.. manga xmaen aa doremon, shin chan bagai. mesti yang romantik pnye kan.. cintan cintun bagai.. hehehe. time tu la konon rase nk kapel.. gi mati fara! XD



dulu2 xkenal agi jenis manga.. shojo manga ke.. shounen manga ke. pakai beli je. hoho. tpi ofkos aa aku beli yg shoujo manga punye. baru remaja perempuan sejati. xleh blah..


aku baca manga ni smpai masuk uni sem 1 je.. before kenal kat-tun.. pas kenal kat-tun, semuanya sudah berubah~~~~ cewah.. hehehe. dulu xkenal agi JE sumer ni. so, cara hiburan aku, bace manga aaa.. well, sonok gak la. pas kenal kat-tun, aku dah lupa psl manga.. hohoooho.. gomen ne~ XD.



tpi, xde aaa byk sgt pon aku kumpul.. aku salu bace yang orang punye je.. lolol.  ingat agi time matriks dulu, kepok(bukan name sebenar) byk giler manga ngn drama2 jepun/korea.. since aku xde laptop time tu, aku pinjam manga je la., AHAHAHA. satu agi, aku x into sgt drama2 dulu. except korea aa.. hehehe. so boleh nk release tension bce manga kepok.. huhu.


lam banyak2 komik.. (eh, tadi manga, tukar komik pulak? ><), walau byk mane pon aku bace komik cinta2 ni.. komik doraemon jugak jadi favourite aku. siyes, aku sangat suke doraemon!! XDD bkn ape.. bes gile kalo berangan kat dunia ni, ade pintu sesuka hati ke.. bulub terbang ke, lampu pengecil ke.. waaaaaaaaahhhh BESNYEEEE!!! *______* satu agi, aku adore sgt kat mangaka doraemon ni.. sbb imaginasi dia sangat la.. fuuhh kreatif siot..i mean, ye laa zaman dulu2 kan mane wujud agi teknologi2 canggih cam skarang.. tpi, mangaka tu cam dah bley imagine cane khidupan kte skarang. salute aa u ojisan :D



masuk uni.. jumpa mirun..dia suka kumpul/beli shin chan.. dulu2 aku xdela bace sgt shin chan. tapi sbb dia salu beli, aku pon tumpang baca.. then terlekat dah smpai sekarang aku duk beli komik shin chan!!!! AHAHAHAHHAA. ces samironnnn this is ur fault!! XD



ma maaa.. so skarang ni, yg still aku beli.. either doraemon or shin chan.. xpon tmbah detective conan sikit.. heheheh.. 


ok la.. ja ne~~ :DD bes jugak menulis kan.. lame choo aku xkarang benda kat blog. XD. 

ps: ekceli byk je psl kat-tun aku nk cite.. tpi mls nk tulis.orz


2 comments for this entry:
  1. LurVeLadYbuG

    shin chaaaannn!!!!! rindu da lme xbeli tau.sobs :'D

  2. facchan

    miruuuunnn~~~~~~!!!! why xbeli??!!! hishhh nk kena nih XD

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!