Feed

Oh Mawar

by facchan on Sunday, January 2, 2011, under ,

bismillah.salam


selamat tahun baru weh!!!! <33


tahun ni tahun usagi (arnab) ikot kalendar cina.. hehe~


koki no usagi

aku baru jer smpai kat kolej mawar nih.. duk menumpang kat bilik Tiq.. aku tumpang ngn awie..
aku tido bawah je la nnti kot.. T^T. MAWAR BENG***!!! sistem dye bengong~~
status permohonan aku sepatutnye mmg dah berjaya, tapi still xdpat bilik agi.. pastu kena tggu esok nk tgok aku berjaya ke tak..x ke bengo** tu?? so kalo aku xberjaya esok, aku nk duk mane weh??? tell me!! ><


pastu esok da nk stat klas!! and motor, pepagi lagi esok aku kena amek kat depan DC tuh.. hohoho~


skang ini sgt bosan xtaw nk buat ape.. hehe. nk tgok drama, CD ni bengong plak xleh pasang~ masalah laptop aku nih ><


oh oh... wehhhhhhhhhhh!! DDD; aku xtengok agi sumer KT release!!!
Summer Premium yg bersub aritu.. Johnny's Countdown 2010/2011.. pastu con NMP DVD.. lagi, janizu junior nyer concert aritu.. KT and yamapi as a guest.. so kena dl gak tuh. nyiahahahahah


n duk sini, ofkos la aktiviti m'dl kurang >< *sila stadi wahai farahanim*


eh cop... KT ade CM baru la weh!! LOGOTOMO ape tah.. tanoshimi daaa!!! ><


ok lah..xde ape dh la nk gtaw.. tu je kot. so skang, looking forward on what we gonna do for this sem~ ^^
ceh, konon bajet rajin la tuh.. XDD


jya, mata ne~ 


2 comments for this entry:
  1. Marynasuke

    Kolej mawar tu katne fara?? hehehehe org fail geog macam ni la > < cm baru KAT-TUN KAKKKOOOIIII!!!! JUNNNOOOO IKEMEN!!!! ICHIBAN MODERU!!! XD

  2. facchan

    MAEE!!!! so u do have blog??? 8DDDD
    betol!!!!!! junnooo hansamu!!! ><

    kolej mawar tu, nme kolej kediaman kat uitm s alam.. ahahha.. so xde kena mengena ngn geo kamu yg fail XD

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!