Feed

Jalan2 Tanpa Arah Tujuan!!

by facchan on Friday, January 21, 2011, under , ,

yo!! bismillah...

watpe tu? aku duk makan strawberry nih!! uwaaahh strawberry gitu~ 
ahahha xpercaya??!! gambar skett~~~

lafhnlsahfl;sahf;lsahl merah gilerrrr!!!! suppai desu kedo, oishiii!!
bosan giler semalam!! bgini citernyer... cewahh..

semalam hari thaipusam kan ke cuti.. aku baru je ingat nk bersenang lenang duk lam bilik. plus aku puasa so, cam mls la nk gi memane kan~

TAPI!!! orz bebudak kolej mawar dikejutkan dengan ketiadaan elektrik sehingga pukul 7pm!!! haa tuudiaa.. cam berita tergempar je XD. pastu aku ni cam.. xkan nk duk dlm bilik jer.. kepanasan la aku!!! >< [note: seluruh UITM SHAH ALAM TAKDE ELEKTRIK SEMALAM]

then, aku ngn tiq pakat la gi lepak+wat esaimen kat kfc sek7 tuh.. ader aircond, ngn dekat sikit.. mls nk gi jauh2.. yer.. sy seorang yg mls nk berjalan2 even ade motor. =P

pic tak berkaitan!!
itik desu!!!

kat kfc, pas siap wat esaimen, (bukan siap pon.. xreti buat pastu tiggal yg laen XD) boring2 xde wat ape pon.. ye la aku kan pose, dorang2 je la makan~ so kitorang 4orang.. pegi la PAS.. ngn gon skali.. kat sana sue gi usha2 handphone baru!! nak beli yang ade gps katenyer!!! waahhh mewah kaw sue!!! ohh bebudak jpa~~ kalaulah aku jadi korang, aku simpan jer duit2 yg aku dpt tuh.. menabung smpai RM10,000 ke... ok la tuh kan.. kalo satu sem jpa kasi RM4000, smpan la RM1500-2000 ke kan.. dah smpai sem 5 kan ke dah kaya!!!! hoh! nk gi jepun pon boleh!!! nyiahahahah niat tak betol~ XD

pic xde kaitan~
katak desu
then aku ngn tiq balik dulu.. bosan pulak tgok dorang bincang pasal phone2 nih.. heheh aku xminat sangat~ phone yg aku ade pon dh cukup.. kalo ader orang nk bagi aku phone baru, aku minat la nk pilih2 bagai kan~ heheh.. dah since aku puasa.. balik2 MAWAR jerrr still xde karan!!! INI SAH MELAMPAWWW!!! de, berbukaklah aku lam kegelapan!!!! orz. pastu pakat lagi ngn dorang nkgi Jaya Jusco (JJ).. sajer window shopping~

window shopping la katakan.. amik gmbar jadi la~ orz
kura2 desu!

xbeli pape pon.. beli fragrance turtle tuk kereta satu!! heheh bkn aku ltak lam kereta pon (ye la, mane aku nk ade kereta!! ><) aku letak lam wardrobe~ wangi~~~~~ *____*

nampak cam cenderahati kan? XD

gambar2 in between tuh, aku snap jerr kat JJ.. xde duit aihhh nak beli!! ><

----------

ni saje update dulu2.. malas nk wat post baru.. hohoho

aritu gi beli kasut kat DC!!! ermmmm murah xsgt.. mahal pon tak.. harga, ma maaa.. bley la..

jajaaannnn!!!

tuudiaaa~ CROOS gitu!! muahahah

cantik tak?? hehehehe.. seeee~ hitam merah lagi!!! me like those colors' combi!!

hohoho.. oh oh ohhh.. aritu dapat surat from Dieb!!!! dye kasi kokame pic yang dah laminate, keychain yg skang ni popular gak ahh org duk wat tuh.. ngan clip usagi!!! kyahahahah kawaiiii~ 

 
kyiaaarghhhhhhhh arigatou dieb!!!!! =)

ijou deshita!!!!! mata auhi made~ sebabnyer.. internet cammm >.> sabo jerrrrr!!!! tapi on9 bukan maen lagi!! =P

ps: sori la.. pic tak bes la.. amek from handphone jerr!! so, sesape.. sponsor la henpon kat aku satu!!! T^T



1 comment for this entry:
  1. Miss Tatsuya

    ok.. this is sudden.. tp nk gelak.. sbb kte tgh cr poster YAB jpns vers... last dia membawa kita kpd post anda yg ini... lawak x?? dn gambar yg membawa kpd post ini adalah katak ijo tuh~

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!