Feed

Childish Kame. ^_____^

by facchan on Sunday, January 30, 2011, under

sjklfashlkhsl;hgsdaklhs;lkh;lakhgsa;ljgsa;klgsa;ljlgsa;khagslajgs KAME!!!!!!!!!!


uwaaaaaaaaaaahhhhhh dah lame giler xflail kat kame!!!!! i miss him!!!! T^T


koki la nih hot sgt lately!!! XDDDD


and nak taw kenape??????? kat tumblr dah belambak gambo2 pv making yang dah leak!!! haishhh cepat benor leak nyer!!


andandandand MUKGYAAAAAAAAAAHHHHHHH kame ga!!! kame sangat comel dlm tuhhhhhhhh~~!!!


HOW I MISS HIS CHILDISH SIDE!!!!! ><
(c): yamace06@tumblr

siyeess lame aku tak gyaaaa kat kame T^T


and dalam tu kan.. kame, kame... omaigod what u have done to innocent nakamaru??? XDDD tgk seniri la yer cane.. nyiahahah


kak peeps dah ade kasi link.. tapi mls nk dl agi.. cam bese aaa.. HDZ. w'pon tu kame bias tapi still nk tgok yg penoh pnyer~~ ^^ 


asihh nak dl ke tak???!!!! kame, i just can't resist your kawainessssss.. so, download shimaaaasssuu~~ XD


---


aku dah tengok MS semalam punyer!!!! wootsss koki ensem giler!! time ni xgyaah kat kame agi.. ahahha.. pastu kan, tetibe tersuka tvxq.. lol sebab dorang berinteraksi ngn KT. XD


1 comment for this entry:
  1. Miss Tatsuya

    ok.. this is sudden.. tp nk gelak.. sbb kte tgh cr poster YAB jpns vers... last dia membawa kita kpd post anda yg ini... lawak x??

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!