Feed

Trip To Japan with AirAsia!!!

by facchan on Wednesday, September 22, 2010, under , ,

bismillah.salam.moshi moshi~ =)


aku sekarang tgh wat outline BEL. sambil dengar lagu2 jepun. sambil makan kuih raya. kuih raya bes la pulak bila makan kat kolej nih. kalo kat rumah, langsung x sentuh!! pandang pon x! XD. cukup ttg itu!!


weeeeeee~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!! nak taw, nak taw???!!! AirAsia wat promosi yang dorang akan terbang g Jepun kali nih!!! harga perjalanan drp Malaysia-Jepun 5000yen!! rate 100 yen = RM3.7++. so kalo 5000yen??? cer kira??!! agak2 lam RM180++ laa~~ omaigod!! murah nyeeeeeeerrrr!!!!! aku nak pegi!!!!!!!


Amir cakap, flight AirAsia ni tak turun kat tokyo. dye mendarat kat haneda.. kat mane tah, aku pon tataw. pedalaman ka???!!! tak kira tak kira! ko kena jmput gak aku amir! lol. oh ye, amir ni student kat jepun tu haa.. hohoho n dye rapat gk la ngn si Aizdean.lol. (so??). aaaaahhhh xpenting. yg pasti, aku nk pegi sana gak!!!

dorang maybe stat fly 9 Dec ni!! means, mase tu aku da cuti ke blom??!! hurrmmmm~
kalo da cuti.. kyaaa~~~ sape nk ikot aku??!! cepat angkat tangan!! XDD

saya!! saya!!!

tapi!!!!! aku ade ke duit ni? beriyer sgt nk pegi.. tah2 kat bank, tadak duit. gagaaaann~~ orz. plus, ma n abah kasi ke kalo aku sana??!!! ohohoho. nk g jalan beraya pon dorang tanya pegi ngn sape. ni kan pulak Jepun.lagi laa weii~~~ orz

huwaaaaaaa~~ nak pergi!! ble lagi la aku nk pergi.. nnti da keje, duk terikat pulak.. dah la aku ni pinjam PTPTN!! mampos la aku.. kalo xbayar, x g memane la aku sepanjang hayat!! INFINITY OTZ!!

oh, tadi baru dapat taw yang JAL rupa2nye da hampir bankrup.. hoho maji?? dah tu yang suh arashi duk promot diorang tu ape?? xlaku lagi?? tipu laa~~

sugooooiii arashi chan!!! XD

(for more info regarding this, check here)

heheh, aku ngn yana duk berangan, kalo la KAT-TUN jadi pramugara!!! nyiaaaa~~ memang xtido la aku sepanjang flight tuh!!! l;asj;slajs;lj;lsj;fsj;lajs;lfsaj

kat-tun chan, would u please be my steward?? XD

aku da dapat parcel from illi!! esok ah update agi. ngntok suda~ hahahha sudahnye, outline xsiap agi!! XP


6 comments for this entry:
  1. ciDut ciPut

    hhohoho..kte pn klu kat-tun jd pramugara,TAKKAN TIDO KOT SEPANJANG FLIGHT TU!!!!

    hahaha.. :DD

    nway,hope u'll get the chance to go there..huhuhu~~ :))

  2. facchan

    insyaAllah!! arap2 dpt g sana!!!! >.<

  3. kazu

    serius ke rm180+++ je pi japan? nak pi jugak xD

  4. facchan

    kazu: jom~~~~!! murah kan.. tapi perbelanjaan kat sana mahal gak.. orz

    illi: hahah bkn kek kulat, sup cendawan kulat! XD

    sue: yoroshiku~ ^^

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!