Feed

Becky

by facchan on Monday, June 28, 2010, under

bismillah.salam

nk gtaw, aku suka BECKY!!!! nyahaahha~


ahakss~
cop, sape becky? Becky nih selebriti pompuan kat Jepun!!! name pnoh dye Rebecca al-Islam~ CHOOTTOOOO MAATTTEEEEEYYY~~XDDDD. xde la~ nme dye Rebecca pe tah.. lpe la plak!!


cani, aku baru je pas tgk Shin Domoto Kyodai, Becky tu jadi guest!!! wahahahahahaha~ lawak giler show tuh!!! and becky sangat la cute!!!!! pstu cari lagi memane show yg mane becky jadi guest. then jmpe 5LDK!! OMG, becky sgt comey okeh!!! mase ossan Nagase angkat dye, waaaa malu2 plak sye~ XDD. xsgka lak dye yg high tension tuh leh malu2 kalo ngn lelaki~~!! XDDD.

heerrmmm aku kenal becky nih da lama~~ (bajet member ka??? XD). tahon 2008 da kenal dah~~ mase tuh knl tyme dye jadi guest lam Cartoon Kat-tun ep 11(CKT). aku cam, omoshiroi gler minah nih! hyper semacam je kan~

in cartoon kat-tun ep11

emmm dye nih bkn nye actress kt sane.. dye aktif as variety show personality je~ n byk iklan2 kt sane ade muker dye.. smpi dye dpt award 'The Most Featured in CM' sort of laa~ so aku rase ramai kot xsuke dye as in jealous?? da la cantik, mix lak tuh.. pastu slalu kuar tv!! XDD

comey kan??

tapi kaan~ dye nih juz popular tuk variety show je kot coz cam xde banyak pon dorama dye berlakon. sekali je aku tengok dye blakon~ lam Hana Yori Dango Final.,. tu pon sekejap je~ juz tukang kasik air kat Domyouji and Makino~~ XDDDD.

so baru2 nih dye dah jadi penyanyi.. bes gakla.. walaupon xde la semerdu mana, tapi still sedap la jadi halwa telinga~~

ni imej dye tyme debut as singer~

ape yg aku pasal dye nih, sbab dye cam xcover ayu~ dye buat je ape yg dye nk buat..ahahah. kn bes camtu?? XDD
see~

n satu kelebihan dye yg aku suke, bley monomane!!! nyahhahahaaha~ monomane ni cam tiru gaya orang! phm x??? xpaham sudah! gugel sendiri~~ so kat bawah nih some of her monomane!!! for more gifs, please visit my LJ!!!! (cess smpat agi promote)

ni mase CKT ep101


hmmmm so atas sebab2 di atas,aku rase aku da terjatuh suker kat minah nih!! XDD

k stop here~~ jaa nee~

pics credit katmillia@LJ while gifs credit hanimstarz@LJ


2 comments for this entry:
  1. Miss Tatsuya

    haha.. yg imitate sinchan tu besh~~~
    **oit.. credit gif kt lj senirik pong bley kerr~ XXDDD

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!