Feed

kisah aku yang malas

by facchan on Saturday, February 6, 2010, under

pasan x sjak akhir2 ni aku duk update psl fandom je..mesti korang(xtaw la kpd sape aku tujukan) bosan kn??

huh.aku xtw la kenapa skang ni, sejak duk kat kolej da jd cam malas.

MALAS NAK STUDY!!

*sigh*

igtkan kalo da dapat duk kt kolej jadi makin rajin. lam imagination aku mase duk rmh sewa dulu, kalo duk kolej, sng sket..dekat ngn classmate.ley g slalu lpak kat diorang. stadi sesame. bincang soklan2 past year sesame.

tapi skang ni cam terbalik lak..aku duk blik sensorang. stadi sensorang. wat soklan sensorang.(btw, aku buat ke soklan past year? ahah.) nak gi bilik dorang pon malas. padahal it was like not more than 3 minutes nak ke bilik dorang.XDD

hurmmm.. maybe faktor internet laju (not quite fast though) kot aku jadi makin malas. skang ni, rutin aku lepas balik kelas ; 1.buka tudung, 2. buka laptop, 3. on9 sampai mate lebam.(heheh. xde la sampai camtu..) why? WHY? WHY? doushite?? n maybe sebab i'm too obsessed with someone, you-know-who yang menyebabkan aku slalu on9. hahah. defence diri s'diri lak..padahal mmg aku mls.

camne aku nak maju nih. duk ngadap laptop je..mybe btul la si akmal a.k.a gone kate aku nih 'internet addict'. dulu2 aku rasa xde la smpai camni. sebab dulu kat rmh sewa tenet kurang laju. =P .kalo dulu kalo kat rmh sewa, buka lptop pon coz nk dgr lagu je. n sambil2 tu wat homework.studi. tapi skarang?? buka buku pon ada la lam 2jam sehari..Orz

somehow i kinda miss my life back then. w'pon duk kat kolej ni mmg dapat byk facilities, aku salahgunakan kemudahan tu. aku xleh nak managekan masa ngn baik like i used to do.

huh. enough about it.


haa..lupe lak. ritu aku tuka os aku ke window 7. mekasih kepada razif dan pembantunya suhaida coz menolong aku tukar ke w7. dorang tolong aku tukar sendiri. means, dorang bagi arahan, aku juz ikut n do it myself. su xnk wat tuk aku coz dye takut pape jadi kat laptop aku. huhu. yes. so pas ni aku da x ketinggalan la. ye la, aku sorang je duk pakai window lame tuh.

so,ni dye wajah baru window aku i.e window 7.
(saje je nk tnjk desktop background,=p)

skang nih, byk ag software aku x donlud and install. sape ade setup software yang bes. pliz bagi kt aku. heheh.

stop here la..nk sambung stadi. esok test!!

*open mat 571's book*


2 comments for this entry:
  1. LurVeLadYbuG

    jgn mls2 la!meh la masuk sini balik.
    hehehe

  2. fAcChaN

    bley ke?? heheh. mls la run, tanpa u di sisi..heheh.

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!