Feed

Thanks Internet-san

by facchan on Friday, May 6, 2011, under , ,

salam.


aku taktaw ape mimpi broadband aku sekarang. lol sebab dalam mase 2 hari ni, aku dah dl 11 vids dah weh!  sampai space utk file C aku from 39GB jadi 19GB dah. XD.
satu video tu ade la dlm area 600MB~1GB. agak besar la gak kan?  800MB within sejam pulak tuh. gilo. dan sekarang nih, aku ade bape agi vid yg queue utk di dl.. lol. 

ureshi kedo.. naze ima??!!!!
naza darou?
(c): keniek@tumblr
....when i'm supposed to do the revision for my next paper.. grrrrr internet san, pilih mase yg sesuai boleh tak? jika awak laju sekarang, sah2 la aku xbape nk stadi.. gehhh.. yes, itu aku. nyiahahaha.. mmg xstadi kalo bukak laptop. tapi kalo tutup laptop kang, sayang pulak tenet tgh laju sekarang. XD

ape kaw buat tu kame? *ignore pic xde kaitan*
(c): keniek@tumblr

tonikaku, lkfhslkhfsklhfsklhfask ARIGATOU GOZAIMASU WEH!! sebab ko, aku boley dl byk vids. 

yatta!
gif aku punya

ckp pasal gif nih.. aku baru taw cane nk buat watermark kat gif. gehhh osoi. nanti2 la aku wat gif baru.. xde mase aku nak maen bende2 gini time nih. 

ok lah.. nak stadi pulak! aku xtido semalam smpai la sekarang (8.19am). tu pon bukan sbb stadi.. nyiahahah taw2 la aku watpe kan. orz.

kbai..
this is mine too!
PS: hensem giler sumorang(KT) dlm magazine baru. cis.
PS2: ok, satu vid dah abes dl... next! XD


1 comment for this entry:
  1. Miss Tatsuya

    anata~~!~ nk versi uepi~~~~ *pointing to pic above~*

Followers

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!